Medewerkerstevredenheid meten

Medewerkerstevredenheid meten (MTO)? Medewerkers geven antwoorden op goed geformuleerde vragen. De antwoorden worden realitme verwerkt tot informatie welke direct beschikbaar is in het Growpromoter Dashboard.

Hoe werkt Growpromoter?

Met een demonstratie laten we u graag zien hoe het Growpromoter Dashboard werkt in de praktijk.

Voor wie?

HR-professionals kunnen met Growpromoter een grotere bijdrage leveren aan de tevredenheid, betrokkenheid en ziekteverzuim reductie van medewerkers.
Growpromoter Dashboard

Growpromoter-effect

Werknemers die tevreden zijn leveren zorgen voor een 22% grotere klanttevredenheid. Het personeelsverloop vermindert met 40% en het ziekteverzuim daalt met 27%.

Implementatie

De implementatiesnelheid van Growpromoter bepalen we in overleg met u. Om het opstellen van de vragen makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van de Growpromoter bibliotheek met vragenlijsten.

Begeleiding

Voor, tijdens en na de implementatie heeft u een vaste contactpersoon voor alle operationele vragen over het gebruik van Growpromoter.

Prijs- kwaliteitverhouding

Growpromoter heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding waarbij de abonnementsvorm schaalbaar is.

Referenties

In de praktijk zien we dat onze klanten kiezen voor de gecombineerde oplossing, waarbij naast het meten van de medewerkerstevredenheid ook het klantentevredenheidsonderzoek (KTO) wordt geïmplementeerd.

Ontstaan

Met de opkomst van HR-management in de jaren ’70 is er een groeiende vraag ontstaan naar het kunnen meten van het welzijn van medewerkers.
De arbeidsmarkt is continu in beweging en de werk-privébalans wordt steeds belangrijker.  Wanneer hier aandacht voor is binnen de organisatie vermindert dit onnodige uitstroom van talent.
Medewerkers willen worden gezien, gehoord en gewaardeerd. Met GrowPromoter is het mogelijk om op subtiele wijze inzicht te krijgen in het welzijn van de werknemer.

Onboarding

De tevredenheid meten rond de onboarding van een nieuwe medewerker is ook geïntegreerd in Growpromoter. Hierdoor ontstaan inzichten die kunnen bijdragen aan een aangenamere instroom voor de medewerker en vlottere integratie in de organisatie.

Exit

Gaat een medewerker na verloop van tijd  zijn of haar carrière elders voortzetten, dan is een goede exit wenselijk. Het onderzoeken door het stellen van vragen aan de ‘bijna’ ex-medewerker in de exit-fase kan ongewenste uitstroom van andere werknemers helpen voorkomen.

Growpromoter-oplossing

Growpromoter heeft voor alle fases binnen de werknemer en werkgeverrelatie uitgekiende vragenlijsten om de antwoorden vervolgens te verwerken tot informatie en te presenteren op het gebruiksvriendelijke dashboard.
Met de informatie wordt duidelijk waar de pijnpunten zitten en actie ondernemen noodzakelijk is. Dit helpt de medewerkerstevredenheid te verhogen. De resultaten van de actie zijn te meten in een volgend medewerkerstevredenheidsonderzoek. Medewerkerstevredenheid meten is niet eenmalig, want mensen en organisaties veranderen continu.

employee experience, EX, employee experience platform, online employee survey software, mto uitvoeren, werknemerstevredenheid meten, medewerkerstevredenheidsonderzoek tool, medewerkerstevredenheids onderzoek, medewerkersonderzoek, werknemerstevredenheidsonderzoek, tevredheidsonderzoek medewerkers.

Laatste update:
Scroll naar boven